Om oss

Välkommen till Digital Excellence Stockholm!​ Vi skapar webbsidor som konverterar.

Detta kan vi göra eftersom vi har några av Skandinaviens mest erfarna digitala analytiker och marknadsförare till vårt förfogande. Vi hjälper er med vanliga webbsidor, kampanj- sidor och produktion av innehåll utifrån ett CRO- perspektiv. Med lång erfarenhet av analys och datadriven marknadsföring kan vi erbjuda digitala helhetslösningar i unikt format på den Nordiska marknaden

Digital Marknadsföring

Vi arbetar med många olika områden inom digital marknadsföring. Vare sig ditt mål är nyrekrytering, försäljning eller ökad kundlojalitet hjälper vi dig

Vi använder oss av en mängd olika verktyg för att ni ska kunna nå era mål. Vi jobbar alltid datadrivet och för att lyckas med optimeringen så krävs det att man ständigt förnyar sig.

kontakta oss

Skicka ett E- postmeddelade till oss, så hjälper vi er! Vi besvarar ditt meddelande så fort vi kan, vanligtvis inom 24 timmar

info@destockholm.se

Ring oss

Vi besvarar ditt samtal 08:00 - 11:00 samt 12:30 - 16:30. På helgerna håller vi telefonslingan stängd om du inte redan är vår kund.

+46 (0) 73 234 49 57

Besök oss

Maila eller ring oss för ett personligt möte

Digital Analys

Vi tar fram lösningar när det gäller dataintegration och sammanslagning av flera olika datakällor. T.ex. data från webben tillsammans med ditt CRM eller affärssystem. Vi tillhandahåller även lösningar för rapportering och datavisualisering som passar många olika typer av företag.

Om ni är ute efter att mäta hur kanaler samverkar och effekten av era olika kanaler är vi en av få leverantörer i Skandinavien som kan erbjuda denna kunskap och dessa lösningar. Vår unika kunskap och erfarenhet inom modellering och ekonometri kommer att ta er framåt i uvecklingen om ni väljer att samarbeta med oss.

Mer om oss

Vi startade vår verksamhet 2018 med målet att bli en ledande aktör inom datadriven marknadsföring och webbproduktion i Skandinavien. 

Följande områden tillhör vår kärnverksamhet​:

 1. Webbsidor som konverterar
  • Vi tänker alltid CRO (konverteringsoptimering) när vi utvecklar webbsidor åt våra kunder.
 2. Digital marknadsföring
  • Den unika kompetensen inom Digital Analytics som vi tillhandahåller ger er konkurrensfördelar.
 3. Digital analys och dataanalys
  • Skandinaviens mest erfarna analytiker vet hur man använder data för att nå mål och affärsnytta.
 4. Kurser i Google Analytics och digital marknadsföring.
  • Låt oss utbilda dig och dina medarbetare!
 5. Branding, Video & Display – Produktion & annonsering